AIRCO – WARMTEPOMPEN

ONZE PRODUCTEN

WARMTEPOMPEN LUCHT LUCHT

Met de lucht/lucht warmtepomp van Daikin biedt Dumoulin koeltechniek de beste oplossing voor uw verwarmings- en koelingsbehoeftes. De pompen zijn  eenvoudig te plaatsenen ideaal om oude elektrische systemen te vervangen. Dus geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw. De verschillende, flexibele units passen in elk interieur en hun energierendementscores van A+++ voldoen aan alle vereisten voor passiefwoningen.

WARMTEPOMPEN LUCHT WATER

Lucht/water warmtepompen lage temperatuur zijn de optimale keuze voor nieuwbouw of nieuwbouwprojecten. In combinatie met vloerverwarmingof radiatoren met lage temperatuur is er minder energie nodig om uw woning te verwarmen. De lucht/water warmtepompen van Daikin zijn ontworpen in Europa, voor Europa en zijn het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat. Dumoulin Koeltechniek komt graag bij u langs om de beste optie voor te stellen.

VENTILATIE

Met een ventilatiesysteem profiteert u van een verse, gezonde en comfortabele omgeving, zowel voor particuliere woningen, als voor commerciële en industriële ruimtes, van kleine warmterecuperatiesystemen tot grootschalige luchtbehandelingsunits. Hoewel hedendaagse gebouwen beter geïsoleerd zijn en een beter energierendement hebben door hun luchtdichte infrastructuur, kan er ook een tekort aan verse lucht optreden, wat kan leiden tot overtollig vocht, microben en allergenen. Dumoulin koeltechniek bekijkt met u de beste oplossing.